Restaurant prop de Montserrat

Benvingut a Els Torrents, restaurant a prop de Montserrat situat a la localitat de Castellgalí

Restaurant prop de MontserratHistòria, tradició i gastronomia en un lloc emblemàtic

Als peus de Montserrat, en una antiga masia amb més de 200 anys d’antiguitat s’erigeix Els Torrents, el nostre restaurant entre el parc natural de Montserrat i Manresa, un espai ideal per a turistes i viatgers.

Reinaugurem aquest emblemàtic lloc l’any 2014 i des de llavors oferim la qualitat en el tracte i en la gastronomia que es mereix un lloc així. La gran acollida per part dels clients constitueix la nostra millor recompensa.

 

Restaurant prop MontserratQuè oferim?

A Restaurant Els Torrents l’important és la satisfacció de tots els comensals. Al nostre restaurant a prop de Montserrat posem al teu abast plats tradicionals catalans, amb ingredients de la terra, perquè per un preu molt econòmic pots gaudir d’un menú complet.

Disposem de menús a mida, menús per a grups variats i menús per a esdeveniments. També tindràs l’opció de plats a la carta o de configurar un menú atenent als teus gustos i al teu pressupost.

A Restaurant Els Torrents comptem amb estacionament gratuït amb capacitat per a camions. Estem molt a prop de la muntanya de Montserrat i per això som el restaurant ideal si estàs de turisme per la zona.

 

Instal·lacions

Les instal·lacions del nostre restaurant a prop de Montserrat són àmplies i remodelades, però mantenen aquesta essència històrica d’una masia tradicional. Les antigues cavallerisses i cellers han sigut transformats en un menjador on la història i sabor s’entremesclen entre les seves parets empedrades. En els salons voltats podràs celebrar aquest dia tan especial, amb vista a la muntanya de Montserrat.

 

La teva opinió és important

jumbotron

Volem que la teva visita sigui completament satisfactòria i per aconseguir-ho no escatimem en esforços. La implicació de tot el nostre personal és plena en atenció, esforç i dedicació; minuciosa i detallada a cada plat, ingredient o recepta. Vols explicar-nos que t’ha semblat? Escriu-nos un Whatsapp al número 692 659 695. Estarem atents a qualsevol dubte, suggeriment o recomanació per millorar cada dia.

TAMBÉ POTS FER TU LA RESERVA

Restaurant per a esdeveniments a Castellgalí

Menjador per a casaments, batejos i comunions

Restaurant Els Torrents

A peu de carretera, a prop de la muntanya de Montserrat

  Carretera de Abrera a Manresa (C-55), Km 24,
Castellgalí , 08297, (Barcelona)

  93 833 07 33

  692 659 695

Map

Horari

Dilluns i dimarts, de 8:30 a 17:00

De dimecres a dissabte, de 8:30 a 23:00

Diumenge, de 9:00 a 23:00

Gaudeix de més avantatges en l'App

ELS TORRENTS
ELS TORRENTS
ELS TORRENTS